Bij Daallin BV is er een goede werk sfeer. We werken naast het eigen personeel met veel vaste onderaannemers en zelfstandigen zonder personeel.
Hierdoor hebben we bij Daallin BV het 'wij' gevoel. Dit werkt prettig en ontspannen.
Dat komt ook tot uiting in de feestjes die door de personeelsvereniging worden georganiseerd.

Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan wordt bijvoorbeeld ieder jaar Sinterklaas uitgenodigd. Ook wordt er een nieuwjaarsreceptie geregeld en houden we geregeld een feestje op onze locatie aan de Ambachtsweg.

Mede door de sfeer heeft Daallin BV weinig personeelsverloop. Dit is een goede zaak omdat we hierdoor op veel ervaring kunnen bouwen. Afgelopen jaren hebben we ons team weten te versterken met 4 jongens tot 30 jaar. Dit om vergrijzing in de zaak te voorkomen.

Zoals u op de foto's te zien heeft u bij Daallin een afwisselende baan. Ook lopen wij niet weg voor nieuwe ontwikkelingen. Naast de innovatie op het gebeid van machinale bestrating hebben wij ook geïnvesteerd in eigen ideeën. Dit houdt het werken bij Daallin BV interessant.

Er is een vacature voor straatmaker grondwerker opperman.

Bent u ervaren in het leggen van hoofdriolering en spreekt bovenstaande u aan.
Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Tevens zijn wij nog op zoek naar (leerling) straatwerkers en grondwerkers. Het is eventueel mogelijk om via ons een opleiding te volgen.

Reclamering door uitzendorganisaties wordt niet op prijs gesteld