Heden en verleden Daallin

2023

Dit jaar hebben we het pand van de buren gekocht op de Ambachtsweg in Pijnacker. Het dak van beide panden is inmiddels voorzien van zonnepanelen. Hierdoor kunnen wij onze elektrische auto's geheel CO2 neutraal opladen. 

2022

De crisis is definitief achter ons gebleven, hierdoor kunnen we ons weer richten op de toekomst. De komende jaren richten wij ons naast de gebruikelijke kwaliteit die u van ons gewend bent op Social Return en duurzaamheid.

Waar we in het verleden nog weleens voor de prijs van een gebruikte bus vielen hebben we nu besloten om binnen twee jaar alle vervoersmiddelen te vervangen voor minimaal euro 6, indien mogelijk met nog minder uitstoot (elektrisch). Tevens richten we ons op het inzetten van leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit laatste uit sociaal oogpunt en omdat we moeten proberen weer vakmensen te werven en op te leiden in onze branche.

2021

In 2020 is er een crisis ontstaan in de vorm van het corona virus.
Ondanks de vele berichten van bedrijven dat de omzet naar beneden gaat hebben wij hier nog geen hinder van ondervonden. We hebben wel maatregelen moeten nemen om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen. Zo staan er op de grotere werken meerdere keten om afstand te kunnen bewaren tijdens het eten. Ook carpoolen we momenteel niet totdat de 1,5 meter samenleving tot het verleden behoort.

2016

Wegens toegenomen werkzaamheden in den Haag en Westland hebben we een vestiging geopend in Poeldijk. Vanuit deze vestiging hopen we genoemde opdrachtgevers nog sneller van dienst te kunnen zijn.

2013

Stuk grond aangekocht om meer materieel en materiaal op te kunnen slaan.
Hierdoor kunnen we het terrein goed geordend houden, ook is het mogelijk om als opdrachtgever een stuk grond te huren voor tijdelijk opslag.

2010

Voor het eerst een eigen machinale ploeg voor straatwerk en tegelwerk.

2008 - Bedrijfsovername

De eigenaar J. van der Linden heeft besloten om dit jaar de zaak over te dragen aan G.J. van der Linden en Ariën Smits. Zij hebben beide al ruim 10 jaar ervaring bij Daallin.

2006 - Nieuw kantoorpand
In april zijn wij met ons kantoor verhuisd naar Ambachtsweg 31. We hebben nu voldoende werkruimte, waarmee we de aanstaande jaren weer volop vooruit kunnen.

Ons opslagterrein met werkplaats is gebleven op dezelfde locatie n.l. Ambachtsweg 46. Dit is tegenover ons nieuwe kantoor.

2005 - Nieuwe opzet voor de toekomst
Sinds 1 juli heeft J. van der Linden Daallin voor 100% overgenomen, met als doel, om in de nabije toekomst de leiding van ons bedrijf over te dragen aan de jongere generatie, namelijk:

Gertjan van der Linden en Ariën Smits

In onze organisatie stond en staat het menselijke aspect centraal en daarom zien we de toekomst dan ook met een positieve verwachting en vertrouwen tegemoet.

“ Goede samenwerking geeft versterking”

Zoals uit het onderstaande blijkt, hebben we in deze periode mede dankzij onze medewerkers een constante groei mogen meemaken in medewerkersbestand, organisatie en omzet.

2002 - Nieuwe huisstijl
De bedrijfskleuren hebben we aangepast aan de tijd, maar ons logo en lijfspreuk ( “ Door goed werk, blijf je sterk !! “ ) zijn dezelfde gebleven.

2001 - Nieuwbouw
In dit jaar heeft Daallin op het in 1996 aangekochte terrein een nieuwe loods en magazijn laten bouwen

1998 - Ondernemers van het jaar
Samen met K.A. van Daalen & Zn. B.V. is Daallin verkozen tot ondernemers van het jaar in de gemeente Pijnacker.

Op 10 mei van dit jaar werd aan beide bedrijven het ISO-9002 en VCA** certificaat feestelijk uitgereikt.

1996 - Uitbreiding terrein
Wij hebben aangrenzend aan het bestaande, een extra stuk terrein kunnen aankopen, als uitbreiding van de bestaande vestiging.

1991 - Verhuizing
Daallin is in dit jaar verhuisd naar de Ambachtsweg op industrieterrein de “Boezem”.

1984 - Oprichting bedrijf
Oprichting van ons bedrijf en van start gegaan vanuit de locatie Katwijkerlaan in Pijnacker.

De oprichting is tot stand gekomen op initiatief van Piet en Thijs van Daalen samen met Jan van der Linden om naast de werkzaamheden in de tuinbouwsector meer mogelijkheden te kunnen benutten in de aanneming van alle soorten werkzaamheden op het gebied van de Grond-, Weg-en waterbouw.